Have we lost the ability to post high quality pictures? what has changed? - Page 2

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 46
  1. #11
    CelicaSupra.com Member nnywg's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Calgary
    Posts
    462
    I'm hosting images from Flickr and I don't see any change in what I've posted recently.
    F/S & WTB: Hidden Content

  2. Remove Advertisements
    CelicaSupra.com
    Advertisements

  3. #12
    CelicaSupra.com Member gamble's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Austin, TX
    Posts
    2,748
    I only browse on 1080p and higher resolution so i have not noticed any issues...

  4. #13
    Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    South Carolina
    Posts
    81
    Same picture.



    83 Celica supra(1st toyota)
    95 240sx SR20det powered
    90 D21 scraping frame
    07 Grand Marquis- orig owner 355000 miles
    14 Fusion- company car-please come steal it

    Hidden Content

  5. Remove Advertisements
    CelicaSupra.com
    Advertisements

  6. #14
    POTATO Tanya's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Somewhere, FL
    Posts
    16,976
    No bueno =/
    Hidden Content

    Hidden Content
    Hidden Content

    1985 P-type 5 speed
    6MGE
    9 years strong 4-20-08

  7. #15
    CelicaSupra.com Member tfphoenix's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    928
    Quote Originally Posted by 83Celica View Post
    Same picture.
    They both display fine for me. Maybe it's a matter of screen resolution? They get cutoff if I resize the window. What's bothering me since the update is there are popup ads that display over every single picture. It looks ridiculous on build threads. You can see those in the clip too. I know ads support the site but this seems a bit over the top.

    Andrew C. - 1985 Toyota Celica Supra P-type 2.8 (5M-GE) 5-spd
    Hidden Content
    Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content

  8. #16
    Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    South Carolina
    Posts
    81
    Tfphoenix, you are definitely more savvy than I. Your screen shots proves it is a user issue on the pics. The ads on the other hand.......
    83 Celica supra(1st toyota)
    95 240sx SR20det powered
    90 D21 scraping frame
    07 Grand Marquis- orig owner 355000 miles
    14 Fusion- company car-please come steal it

    Hidden Content

  9. #17
    CelicaSupra.com Member Manvir Brar's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Abbotsford, British Columbia
    Posts
    373
    Quote Originally Posted by tfphoenix View Post
    They both display fine for me. Maybe it's a matter of screen resolution? They get cutoff if I resize the window. What's bothering me since the update is there are popup ads that display over every single picture. It looks ridiculous on build threads. You can see those in the clip too. I know ads support the site but this seems a bit over the top.
    I got adblock on google chrome, so I haven't seen those ads.
    - Manvir Brar

    Smoke tires, not drugs.
    Hidden Content
    Hidden Content

  10. #18
    CelicaSupra.com Member tfphoenix's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    928
    Quote Originally Posted by 83Celica View Post
    Your screen shots proves it is a user issue on the pics.
    I think it's a little of both. A high resolution displays fine currently but a lower resolution used to work fine with the old forum layout. I wouldn't call that an upgrade.

    Manvir, as for the ads I avoid using adblock especially on sites I like because I know ads are part of what keeps the site going. I am not a supporting member (yet) as I have too many expenses to worry about right now so I figured contributing through ads was the least I could do for now, but they are a bit more extreme now than they were before.
    Andrew C. - 1985 Toyota Celica Supra P-type 2.8 (5M-GE) 5-spd
    Hidden Content
    Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content

  11. #19
    CelicaSupra.com Member tfphoenix's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    928
    Here is an example of the ads on a picture thread. When I first came across them I thought I had gotten some spyware or something that was causing it. Tried it later on a different computer and different browser and got the same result.

    Andrew C. - 1985 Toyota Celica Supra P-type 2.8 (5M-GE) 5-spd
    Hidden Content
    Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content // Hidden Content

  12. #20
    CelicaSupra.com Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pittsboro, NC
    Posts
    2,474
    i have no problem admitting that i am not great with computers. it could easily be a user error on my part. i have also been on a MAC recently which i am even worse with.....

    if it was an issue with resolution wouldn't my pictures be messed up on photo bucket too? when i click on my photo bucket pictures they all look normal.
    97 XR650L. DD / Toy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts