Toyota Celica Supra Forum banner

1 - 20 of 24 Posts

·
Administrator
Joined
·
209 Posts
Discussion Starter #1
Hello All

Starting immediately, all users on the site will be able to attach files directly to posts, rather then needing to rely on your gallery or a 3rd party photo hosting site.

To add an attachment, follow these stesps

1. If you are starting a new thread, select the Paperclip Icon to open the "Manage Attachments" window. If you are replying to an existing thread, you will need to hit the "Go Advanced" reply to have the Paperclip Icon show up

2. Use the "Add File" button will will load the image into your manager. You can then choose to either insert your image inline with the text of your post, or keep it as a thumbnail at the bottom of your post

3. If you chose to leave your image as a thumbnail, you are done. If you chose to insert inline, the ID number of your attachment will show up in your post, along with the words
 

·
Super Moderator
Joined
·
10,292 Posts
This is great you guys are enabling this! One small thing, I belive you have only enabled this for paid users, I'm not sure if that is intentional or not. I don't get the paperclip icon, at the bottom of the advanced post page I have these permissions...

Posting Permissions
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

Now I have no problem paying annual fees for the board, in fact I did for many years when Malloy ran it, but my understanding of the current situation is you guys make your revenue mostly off the banner adds, which I have gotten used to sadly, and that the Gold\Silver\Bronze contribution thing is mostly a hold over from when the board was owned and hosted at personal cost by Malloy.

I assume we will be able to link these photos elsewhere too if they work on your php software. Is there a limit per user?
 

·
Administrator
Joined
·
209 Posts
Discussion Starter #4
This is great you guys are enabling this! One small thing, I belive you have only enabled this for paid users, I'm not sure if that is intentional or not. I don't get the paperclip icon, at the bottom of the advanced post page I have these permissions...

Posting Permissions
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

Now I have no problem paying annual fees for the board, in fact I did for many years when Malloy ran it, but my understanding of the current situation is you guys make your revenue mostly off the banner adds, which I have gotten used to sadly, and that the Gold\Silver\Bronze contribution thing is mostly a hold over from when the board was owned and hosted at personal cost by Malloy.

I assume we will be able to link these photos elsewhere too if they work on your php software. Is there a limit per user?
Which section of the forum are you seeing that? Can you provide the URL?
It's most likely section related, I'll have to turn it on.

I'm looking at the storage and I don't think there is a limit at the moment.

Ed
 

·
Premium Member
Joined
·
7,522 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1,960 Posts
Has ANYONE got this new pic posting procedure to work yet? I certainly haven't. I get the same rejection message as Arch, and others.

Don
 

·
Administrator
Joined
·
209 Posts
Discussion Starter #8
I made a small change to "Can View Thumbnails" and some permissions. Can you test again and see if you can view the attachments in that thread and upload them?

- JB
 

·
Premium Member
Joined
·
1,960 Posts
I made a small change to "Can View Thumbnails" and some permissions. Can you test again and see if you can view the attachments in that thread and upload them?

- JB
Thanks JB! Looks like whatever you did this morning, seems to have allowed me to view pics, others and mine! Yea!

Don
 

·
Premium Member
Joined
·
7,522 Posts
Finally able to load directly from my computer YEA!!
 

·
Registered
Joined
·
252 Posts
I found the "Insert Image" icon, but I don't think that is what you are talking about, as I do not have to select "Go Advanced" to see it.....
 

·
Administrator
Joined
·
209 Posts
Discussion Starter #19
Your account was using the standard editor, I have moved it to the Enhanced. Can you try again and provide a screenshot if its still missing?

- Jb
 
1 - 20 of 24 Posts
Top