Piękna, nietknięta Toyota Supra P-Type z 1984 roku z 5-biegową skrzynią biegów. Czarna z czarnymi skórzanymi siedzeniami. 36 tys. oryginalnych mil. To rzadkie znalezisko. Tak, to jeżdżący samochód. Czysty tytuł z Teksasu. 21O-osiem dwa 3-trzy-79O.
TAK! Myślę, że mogłeś zobaczyć moją odpowiedź na inny post. Mój 84 został skradziony i znaleziono go w "Lawrence Massachusetts". Złodzieje użyli łomu, aby otworzyć tylną klapę i uszkodzili naklejkę i klapę. Kiedy odebrałem samochód z warsztatu samochodowego - naklejka była jak na zdjęciu. Powiedziałem im, że musi być idealna. Po krótkiej walce naprawili to na swój koszt. "P" przechodzi nad zamkiem na klucz.Naklejka w niewłaściwym miejscu również mi przeszkadza. Mówi mi, że została ponownie pomalowana. Mam również oryginalną broszurę dealera na rok modelowy 1984 i pokazuje ona, że jeśli zamówisz skórzane siedzenia, tylna osłona przeciwsłoneczna jest usuwana. Albo siedzenia zostały w pewnym momencie przerobione i zmienione na skórzane, albo osłona została dodana, gdy malowanie zostało wykonane ponownie. Zwróć uwagę, że zgadzam się z ponownym malowaniem, ponieważ to zrobiłem, ale nie sądzę, że można teraz powiedzieć, że jest w "nienaruszonym" oryginalnym stanie.
Bob
Na zdjęciu powyżej wygląda na szarą skórę.o ile pamiętam, tylko '83 mogły mieć czarną skórę.
'84 powinny mieć szarą skórę.
Jeśli jest dostępny, daj mi znać. Jestem zainteresowany kupnem tego...Piękna, nietknięta Toyota Supra P-Type z 1984 roku z 5-biegową skrzynią biegów. Czarna z czarnymi skórzanymi siedzeniami. 36 tys. oryginalnych mil. To rzadkie znalezisko. Tak, to jeżdżący samochód. Czysty tytuł z Teksasu. 21O-osiem dwa 3-trzy-79O.